De Prijzen

Door je stem uit te brengen maak je kans op supermooie prijzen zoals een LG Smart TV of zo'n fraaie Bastard! Bekijk hieronder alle prijzen van onder meer Tefal, SodaStream en Princess.


LG 43" Smart TV

De LG 43LF590V is een 43 inch Full HD Smart TV met een geweldig geluid dankzij Virtual Surround. De TV beschikt over het eenvoudige en intuïtieve webOS 2.0 platform. Met dit platform kun je heel eenvoudig schakelen tussen content, programma's, externe apparaten en apps. Met de Magic Remote van LG bedien je jouw LG Smart TV op de eenvoudigst mogelijke manier. Je hoeft alleen maar te wijzen en klikken. Geniet eindelijk van Smart TV zoals het bedoeld is.


The Bastard

'The Bastard small' is de perfecte kleine kamado barbecue voor thuis. De Small mag dan qua maat klein zijn, de prestaties zijn dat zeker niet. Op de Black Bastard Small kan eigenlijk alles wat ook op de large kan, alleen dan in het klein. Gemakkelijk om even snel een steak te grillen, maar ook een hele kip kan op de Small. (diameter 30 cm, diameter grillrooster 26 cm, voorzien van stevig scharnier en metaalwerk, gemaakt van industrieel keramiek, exclusief onderstel). 


Tefal Expertise pannenserie

De pannenserie Expertise van Tefal is voorzien van de sterkste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Excellence. De extra dikke anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (geen PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig en zelfs het gebruik van metalen spatels is geen enkel probleem. De pannen zijn uiteraard voorzien van de bekende rode Thermo-Spot die ervoor zorgt dat belangrijke vitamines niet verloren gaan en het gerecht zijn optimale smaak en textuur behoudt. De RVS bodem vervormt niet en zorgt ervoor dat de warmte over de totale bodem wordt verspreid. De chique handgreep, met het RVS element, zorgt ervoor dat deze luxe pannenserie een eyecatcher is in elke keuken.

 

 

 

 

 

SodaStream Crystal

Gewoon thuis bruisend water maken, lijkt je dat wat? Met deze nieuwe SodaStream Crystal bereid je bruisende dranken in een handomdraai. En met de SodaStream-smaken kun je heerlijke creaties op tafel toveren. Laat je inspireren door onze recepten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Princess Tortilla Chef

Multi inzetbare pan waarmee snel en veilig echt Spaanse tortilla’s gemaakt kunnen worden. De Princess Tortilla Chef is 180 graden te openen, waardoor hij ook ideaal is om te gebruiken als bakplaat voor twee verschillende gerechten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Princess Raclette Pure 8

Geef een grillfeest voor maar liefst acht personen! Dit fraaie gourmetstel is afgewerkt met natuurlijke bamboematerialen en inclusief uniek parking deck waar de gebruikte pannetjes geplaatst kunnen worden.